Mar 4, 2016

Throwback to Turkey

Mun piti postailla teille jo vähän aikasemmin mutta sitten se vähän jäi. Kauhean kiireen keskellä kuvailutkin ovat jääneet vähän vähemmälle mutta nyt olis vuorossa throwback-postausta!
Tällä hetkellä mulla on oikeesti aivan tajuton ikävä kesää! Mä tykkään toki myös talvesta, mutta tuntuu että nää viimeisimmät pari viikkoa on ollut pelkkää kuraa ja vettä, eikä lämpötilat oo juurikaan pakkasen puolella käynyt. Siispä tän pimeyden ja loskan keskellä mä halusin fiilistellä mun viimekesäistä Turkin matkaa.
Ja ennen kuin kukaan ihmettelee miksi ihmeessä mua ei näy kuvissa, niin mulle kävi siinä hiukan ennen reissua sellanen "pieni" värjäysmoka hiuksien kanssa, että lopputulos oli aivan kamala. Sellanen vihertävä blondi, ja ne olivat niin järkyttävät etten niistä kuvia halunnut pahemmin ikuistaa, saatikaan julkaista :DIMG_4575
Oltiin siis mun äidin kanssa reissussa 21-28. heinäkuuta Turkissa (tätä postausta kirjoittaessani tajusin etten muista edes sitä kaupunkia missä oltiin... Marmariksen rannikolla kuitenkin.) Ensinnäkin, oon reissannut ihan pienestä pitäen paljon, mutta en oo ikinä ollut missään, missä olisi ollut noin tajuttoman kuuma! Siis joka päivä oli päivisin vähintään yli 30 astetta ja parhaimmillaan lähes 50 astetta auringossa. Vaikka rakastan lämpöä ja aurinkoa tosi paljon, pakko myöntää että tuolla oli kyllä välillä jo hieman liian kuuma.Iltaisin olikin sitten jo vähän viileämpi mutta silloinkin yli 20 astetta.
IMG_4414IMG_4417IMG_4419IMG_4438IMG_4422IMG_4452
Mun lempparikohde koko reissun aikana oli Turtle Beach. Ihana hiekkaranta ja kirkasta ja lämmintä vettä. Nimensä mukaisesti se on merikilpikonnien asuinranta. Mä kun luulin että ne ovat sellasia pieniä, jotain kämmenen kokoisia, mutta kun nähtiin kilpikonnia uiskentelemassa vedessä, niin valehtelematta ne olivat ainakin metrin mittaisia. Siis aivan valtavia! Harmittaa kun en ehtinyt saada kunnollisia kuvia niistä kun ne jo sukelsivat karkuun.
IMG_4505IMG_4542
IMG_4547
Ostoksilla me ei juurikaan käyty, sillä kaikki lähikaupungit olivat hyvin pieniä, ja lähimpään suurkaupunkiin oli matkaa useampi sata kilometriä. Käytiin kyllä kaikkien lähikaupunkien pikkupuodit läpi, mutta ei sieltä siltikään lähes mitään mukaan tarttunut.
IMG_4571IMG_4495IMG_4496IMG_4585
Näin jälkeenpäin huomasin etten ottanut juurikaan kuvia siitä meidän hotellista. Se oli jokatapauksessa nimeltänsä Mirage World tai joku muu sinnepäin. Se hotellialue oli tooosi iso, hotellirakennuksia oli monta, baareja kaksi, valtava buffetravintola ja kolme uima-allasta.IMG_4403
Nää tässä kuvassa on kallioon hakattuja hautakammioita. Nähtiin niitä yhdellä veneretkellä ja mun mielestä noi on vaan niin tajuttoman kiehtovia! Noita oli siis kalliossa yhden joen(?) varrella. Niiiin siistejä!
IMG_4503IMG_4460
Olis näitä kuvia ollut lisääkin mutta en nyt viitsinyt niitä kaikkia tähän kuitenkkan tunkea, onhan reisssusta jo kuitenkin yli puoli vuotta aikaa. Jätän tän postauksen nyt kuitenkin tähän ja siirryn viettämään viikonloppua kavereitten kanssa. Koitan palailla blogin äärelle joskus alkuviikosta :)
IMG_4412


No comments:

Post a Comment

Muistathan pitää myös kritiikin asiallisena! Kiitos kommentistasi ♥